Szabó Mirtill – ügyvezető, CertUnion Hungary Kft.

Azért csatlakoztam a Liliomkert Éléskamra Szövetkezethez, mert szeretnék értéket teremteni közösségben az emberek javára. Szeretném, ha a földművelés a természettel való együttműködést jelentené. Az élelmiszerelőállítás pedig tápláló élelmiszereket jelentene, amire az emberi szervezetnek szüksége van. A Szövetkezeti formát kifejezetten jónak találom. Hiszem, hogy együtt, közösségben erősebbek vagyunk, és közösen minden kihívást meg tudunk oldani.

„Azzá leszel, amit eszel”! – tarja a mondás. Nem mindegy tehát, hogy mivel tápláljuk testünket, hiszen testünk ad otthont lelkünknek, hogy boldogulni, tapasztalni, fejlődni tudjon ebben a földi világban. Az ipari élelmiszerek, a sok mesterséges adalékanyag, a „junk food”, a „fast food” nem táplálja testünket, sőt, hosszú távon többet árt, mint használ.

Hiszem, hogy az ÉLET vidéken van, és nem a nagyvárosokban. Biztos vagyok benne, ha van egy közösség, nem kell mindenkinek mindenhez érteni. Mindenki azzal foglalkozzon, amiben jó, és ami számára örömet okoz. A SORS olyan embereket sodor egymás mellé, akiknek dolguk van egymással, és együtt sikeresek lehetnek. Ez számomra tény, ezért is szeretnék egy ilyen alkotó, értékteremtő közösséghez tartozni.

További vélemények